Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shanghai Gallford Fire and seal Material Company didirikeun taun 2002 di Shanghai, Cina. Kami khusus ngadamel sababaraha produk seuneu pasip sareng sistem panyegelan cuaca. Sapertos :

• Segel seuneu anu dihurungkeun, segel fleksibel, segel kotak kaku, segel kotak kaku kalayan tumpukan sareng karét flipper. Segel seuneu khusus jsb.
• Sistem segel kaca herang salami 30 menit & 60 menit.
• Lembar seuneu, Kit konci seuneu, Alas engsel seuneu, panto nutup panto jsb.
• Seuneu niléy aluminium turun seuneu pikeun handapeun panto seuneu.
• hawu seuneu.
• Panempo panon anu dipeunteun seuneu.
• Jembar jawah serelek handap segel, cocog pikeun panto kai, panto aluminium, panto waja, sareng ogé pikeun panto ngageser sareng panto kaca.
• Segel hawa pikeun panto sareng windows. Produk "Gallford" cocog pikeun tahan seuneu, insulasi, sealing haseup sareng suprési akustik.

Sertipikat

Kami parantos ngahontal sertipikat ISO9000, sertifikasi "CERTIFIRE" ti UK Warrington Fire Research Center sareng lembaga uji internasional anu sanés. Sadaya produk saluyu sareng sarat tina BS476 bagian 20-22, sareng EN BS 1634-3, EN BS13501-2. Kami parantos ngekspor ka Éropa, Amérika, sareng Asia ogé nagara-nagara sanés.

Warrington_fire_protection_certification

Sertifikasi Perlindungan Seuneu Warrington

Management_system_certification

Sértipikasi Sistem Manajemén

European_Standard_BS_EN_fire_test_report

Laporan Uji Seuneu BS Standar Éropa

Budaya Perusahaan

Misi Perusahaan

Fokus kana panyalindungan seuneu sareng solusi panyegelan pikeun kauntungan masarakat.

Vsion Perusahaan

Taat kana sumanget karajinan sareng ngawangun perusahaan umur saabad.

Tujuan Perusahaan

Pikeun nyiptakeun nilai énggal pikeun konsumén, nyayogikeun platform pangwangunan pikeun padamel, sareng nyiptakeun kasempetan anu nangtang.

Wisata Pabrik