Lambar seuneu

Lambar seuneu


Detil Produk

Tanda Produk

•  Dijieun ku bahan intumecent, Tingkat ékspansi kalayan 5 kali, 15 kali sareng dugi ka 25 kali. 

•  Max.width 640mm, standar ketebalan 1mm, 1.5mm sareng 2mm.

•  Cocog sareng lapisan jero tina panto panto seuneu, ngeusian lomari sareng kotak panyimpenan, sareng kotak listrik.

•  Nganggo atanapi henteu nganggo pita perekat.

 Bagéan Nomer Lebar(mm) Kandel(mm)

Ékspansi Babandingan

Panjangna(coil)

 FS64002  640  2  30、15、5 100m & Disaluyukeun
 FS64015  640  1.5  30、15、5 100m & Disaluyukeun
 FS64001  640  1  30、15、5 100m & Disaluyukeun
   Motong bentuk wenang, panjang sareng lébar

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami