Warta

  • We got “Certifire” certification on April 2018

    Kami ngagaduhan sertifikasi "Certifire" dina April 2018

    Warta Saé Ngalangkungan 3 taun damel sareng Warrington Center UK, tungtungna kami parantos lulus ujian sareng tés, ngagaduhan sertifikasi "Certifire" dina bulan April 2018. Reueus sadaya staf "Gallford"! ...
    Maca deui
  • “GALLFORD” Drop down seal’s family has new members!

    "GALLFORD" Kulawarga drop down urang gaduh anggota!

    • Gallford parantos janten pabrikan salami 20 taun, urang gaduh jurusan téhnik nyalira pikeun ngararancang produk, ngembangkeun perkakas. Sareng ngadamel diri urang. • Drop down segel parantos patén sareng laporan uji coba. • Kecuali dianggo pikeun panto engsel kai, segel turun kami ogé ...
    Maca deui
  • Join hands to fight the epidemic.  2021,  we Are on the way

    Gabung tangan pikeun merangan wabah éta. 2021, urang Aya di jalan

    2020 , Sataun teuing kasedihan, Sinteu teuing haté keuna, Taun teuing émut. Di Cina, sok aya laporan wabah di ditu di dieu, ; ti Cina, laporan wabah langkung seriou sahingga bisnis ékspor beuki sesah. Nanging, "Gallford" p ...
    Maca deui