Panto panto seuneu

  • Adhesive Smoke Seals
  • Fire viewer
  • Fire grille

    Hawu seuneu

    • gril seuneu dirancang pikeun panto seuneu, éta tiasa minuhan paménta ventilasi dina kahirupan sadidinten sareng nyayogikeun sareng perlindungan seuneu anu hadé ngalangkungan ékspansi gancang ku nyalira dina seuneu, sahingga nyegah ngalirkeun seuneu sareng gas panas. • Cocog sareng seuneu nolak lomari & témbok kompartemen dugi ka tahan seuneu 60 menit. • Ukuran grille seuneu: Unit minimum nyaéta 150mm * 150mm, Horisontal sareng vertikal tindih, kandel 40mm. standar set nyaéta 1 grille + 2 plate raray
  • Fire glazing seal system

    Sistem segel kacaeunan seuneu

    60 menit seuneu sistem segel glazing;

    30 menit sistem segel kacaeun seuneu;

  • Fire Rated Drop Down Seal GF-B09

    Dipeunteun Seuneu Turun Seal GF-B09

    Diuji ku standar Éropa BS / EN-1634 salami 2 jam Consealed drop down segel, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjangna: 380mm-1800mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR
  • Special fire seal

    Segel seuneu khusus

    Harta • Bahan intumecent ditutupan segel karét dipareuman • Fuction ganda sareng seuneu & segel cuaca duanana, kinerja bantal sareng panyegelan • Aplikasi gampang, cocog pikeun pas ka rabat dina panto panto / daun panto baja atanapi pigura • Disaluyukeun ku sarat konsumén
  • Flexible fire seal

    Segel seuneu fléksibel

    Harta • Bahan intumecent ditutupan ku kulit PVC fléksibel anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda • Motong tina lambar seuneu 650mm, tiasa janten bénten-bénteneun segel, 1mm, 1.5mm sareng 2mm kandelna aya • Segel co-extrusion ogé sayogi Bagian Jumlah Profil Ukuran (mm) Paking (karton) RM0706 7 × 6 100m / coil RM0802 8 × 2 100m / coil RM1002 10 × 2 100m / coil RM1004 10 × 4 100m / coil RM1302 13 × 2 100m / coil RM1502 15 × 2 100m / coil RM1802 18 & ...
  • Fire & acoustic seal

    Segel seuneu & akustik

    Pasipatan • Bahan intumecent ditutupan ku kotak kaku anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda • Kalayan flipper karét, pikeun tujuan insulasi sora. Sareng ogé ngahalangan haseup sareng gas panas ngalangkungan sela-sela tahap awal seuneu. • Produk ékstrusi tripel kalayan flipper teu aya éraan. • Rupa-rupa flipper pikeun pilihan anjeun. Ukuran Propil (mm) Bagian Jumlah 10 × 4 YZ1024 YZ1024-2 YZ1024-3 YZ1024-4 15 × 4 YZ1524 YZ1524-1 YZ1524-2 YZ1524-3 YZ1524-4 20 × 4 YZ2024 ...
  • Fire sheet

    Lambar seuneu

    • Dijieun ku bahan intumecent, Tingkat ékspansi kalayan 5 kali, 15 kali sareng dugi ka 25 kali. • Max.width 640mm, standar ketebalan 1mm, 1.5mm sareng 2mm. • Cocog sareng lapisan jero tina panto panto seuneu, ngeusian lomari sareng kotak panyimpenan, sareng kotak listrik. • Nganggo atanapi henteu nganggo pita perekat. Bagian Jumlah Width (mm) Kandel (mm) Panjang Rasio Ékspansi (coil) FS64002 640 2 30、15、5 100m & Disesuaikan FS64015 640 1.5 30、15、5 100m & Disesuaikan FS64001 640 1 30、15、5 1 ...
  • Fire lock kit & Hinge pad

    Kit konci seuneu & Hinge pad

    • Dijieun ku bahan intumecent, Tingkat ékspansi kalayan 5 kali, 15 kali sareng dugi ka 25 kali. • Kandel sareng 1mm, 1.5mm sareng 2mm. • Paeh motong bantalan pikeun kit konci sareng bantalan, tutup panto sareng sajabina • nganggo atanapi henteu nganggo pita perekat.
  • Rigid fire & smoke seal

    Seuneu seuneu & segel haseup

    Pasipatan • Bahan asupan ditutupan ku kotak kaku anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda • Kalayan tumpukan anu tetep di tengah, tiasa ngahalangan haseup sareng gas panas ngalangkungan sela-sela tahap awal seuneu. Tihang lebetkeun ku mesin otomatis. • Instalasi gampang nganggo pita perekat anu hadé • Co-extrusion, bahan inti moal turun. Ukuran Bagian Bagian Profil (mm) YZ1014 10 × 4 YZ1514 15 × 4 YZ2014 20 × 4 YZ2514 25 × 4 YZ2516 25 × 6 YZ3014 30 × 4
12 Teras> >> Halaman 1/2