Produk

  • Surface mounted drop down seal GF-B12

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B12

    GF-B12 Segel serelek handap anu dipasang di luar cocog pikeun proyék post-perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; rupana geulis. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Ngalereskeun : Ngaleungitkeun penutup hiasan alloy aluminium, pasang ku sekrup, teras tutupkeun ... Plun ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B01

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B01

    GF-B01 Segel serelek handap dipasang dina permukaan cocog pikeun proyék-proyék pasca perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; posisi pamasangan bagian padet produk ditutupan ku strip hiasan, anu rata sareng éndah. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak / perunggu / gol ...
  • Surface mounted drop down seal GF-H1001

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-H1001

    GF-H1001 Mangrupikeun panyéép hémat énergi anu tiasa diatur sacara otomatis. Produkna diwangun ku alat pangaturan anu elastis sareng sikat. Sikatna tiasa disaluyukeun sacara otomatis numutkeun jangkungna taneuh pikeun adaptasi sareng taneuh pikeun ngahontal pangaruh panyegelan anu pangsaéna sareng ngaleutikan anggoan sikat éta. • Panjangna: 440mm-1500mm • Gap panyegelan : 1mm-5mm • Rengse : Lapisan bodas • Ngalereskeun : Screw sareng perekat napel diri • Seal : Sikat, hideung
  • Surface mounted drop down seal GF-B092-1

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B092-1

    GF-B092-1 Dina raraga ngahémat karya grooving di handapeun panto, segel gulung aplikasi ngalegaan B092-1 didesain khusus. Ukur pondokkeun jangkungna panto ku 34 ~ 35mm nalika ngararancang, sareng ngalereskeun strip handapeun panto otomatis langsung tina dua jangjangna nganggo sekrup. Fungsina sami sareng GF-B092, jalur panyegelan naék sacara otomatis, sareng tali karét henteu aya gesekan sareng taneuh. • Panjang : 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B03-1

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B03-1

    GF-B03-1 Dina raraga ngahemat karya grooving di handapeun panto, segel drop-down aplikasi ngalegaan B03 didesain khusus. Ukur pondokkeun jangkungna panto ku 34 ~ 35mm nalika ngararancang, sareng ngalereskeun strip handapeun panto otomatis langsung tina dua jangjangna nganggo sekrup. Fungsina sami sareng B03, jalur panyegelan naék otomatis, sareng tali karét henteu aya gesekan sareng taneuh. • Panjang : 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm , 810mm ...
  • Drop down Seal Asscessories
  • Surface mounted drop down seal GF-B042

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B042

    GF-B042 Dirancang pikeun panto tugas beurat, éta tiasa semi-embedded atanapi éksternal dipasang. Tombol pangaturan tiasa ditempatkeun di katuhu atanapi kénca. Éta tiasa diadaptasi pikeun muka panto katuhu atanapi kénca. Hal ieu seuseueurna dianggo pikeun panto anu meryogikeun insulasi sora tinggi dina perusahaan industri sareng pertambangan. Pikeun instalasi semi-embedded, cadangan jangkungna 44mm di handapeun panto, tempatkeun produkna dina tempatna, sareng pasang dina jangjangna nganggo sekrup. • Panjangna: 450mm-2300mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm。 • Fini ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR

    Seuneu dipeunteun turun turun segel GF-B03FR

    GF-B03FR panto seuneu Consealed turunna segel, struktur spring tipe M, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produk di jerona, bebereskeun ti jangjang produk, sareng pasang tutup tungtung hiasan ku sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. Nalika aya seuneu, segel ékspansi seuneu dina jangjangna dipasang dina dua sisi bakal gancang ngembang janten blok ...
  • Drop down seal for glassing door GF-B15

    Teundeun handap segel pikeun kaca panto GF-B15

    GF-B15 Segel serelek handap anu dipasang di luar cocog pikeun proyék-proyék pasca perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; rupana geulis. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Ngalereskeun : Ngaleungitkeun penutup hiasan alloy aluminium, pasang ku sekrup, teras tutupkeun ...
  • Drop down seal for sliding door

    Teundeun handap segel pikeun panto ngageser

    GF-B11 segel serelek handap anu dikaluarkeun khusus dirancang pikeun panto ngageser. Nalika panto ngageser nutup, strip panyegelan otomatis turun pikeun ngégél jurang di handapeun panto. Kaayaan anu ditutup dikonci ku magnet anu kuat. Nalika gaya panto ngageser diterapkeun sacara manual, strip panyegelan otomatis naék. Teu aya gesekan antara karét sareng taneuh. • Panjang : 300mm ~ 1500mm , • Sealing gap : 3mm ~ 15mm • Rengse : Anodized silver • Fixing : Slot 18mm * 35mm thr ...
  • Fire rated drop down seal GF-B09

    Dipeunteun seuneu turun segel GF-B09

    Diuji ku standar Éropa BS EN-1634 salami 1/2 jam GF-B09 Konci serelek handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjangna: 380mm-1800mm • Sealing gap ...
  • Consealed drop down seal GF-B092

    Disegel teundeun segel GF-B092

    GF-B092 Segel teundeun handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjang : 330mm-1800mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Ngalereskeun : Kalayan noda ...
123 Teras> >> Halaman 1/3