Disegel turun segel

  • Consealed drop down seal GF-B092

    Disegel teundeun segel GF-B092

    GF-B092 Segel teundeun handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjang : 330mm-1800mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Ngalereskeun : Kalayan noda ...
  • Consealed drop down seal GF-B082

    Disegel teundeun segel GF-B082

    GF-B082 Segel turun turun tiwas, struktur spring tipe M, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, 38mm * 13.5mm ngalangkungan slot diperyogikeun di handapeun panto. Tempatkeun produk di jerona, beberkeun dina jangjang produk, sareng pasang tutup tungtung hiasan ku sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Fixing : With screw on fin, standard cover plate ...
  • Consealed drop down seal GF-B062

    Disegel teundeun segel GF-B062

    GF-B062 Segel teundeun handap, struktur spring tipe M, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, 38mm * 13.5mm ngalangkungan slot diperyogikeun di handapeun panto. Tempatkeun produk di jerona, beberkeun dina jangjang produk, sareng pasang tutup tungtung hiasan ku sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Fixing : With screw on fin, standard cover plate ...
  • Consealed drop down seal GF-B042

    Disegel teundeun segel GF-B042

    GF-B042 Dirancang pikeun panto tugas beurat, éta tiasa semi-embedded atanapi éksternal dipasang. Tombol pangaturan tiasa ditempatkeun di katuhu atanapi kénca. Éta tiasa diadaptasi pikeun muka panto katuhu atanapi kénca. Hal ieu seuseueurna dianggo pikeun panto anu meryogikeun insulasi sora tinggi dina perusahaan industri sareng pertambangan. Pikeun instalasi semi-embedded, cadangan jangkungna 44mm di handapeun panto, tempatkeun produkna dina tempatna, sareng pasang dina jangjangna nganggo sekrup. • Panjangna: 450mm-2300mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm。 • ...
  • Consealed drop down seal GF-B09

    Disegel teundeun segel GF-B09

    Diuji ku standar Éropa BS EN-1634 salami 1/2 jam GF-B09 Konci serelek handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjangna: 380mm-1800mm • Sealing gap ...
  • Consealed drop down seal GF-B08

    Disegel teundeun segel GF-B08

    GF-B08 Segel teundeun handap, mékanisme kakait opat bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, slot 28mm * 13mm ngalangkungan slot diperyogikeun di handapeun panto, sareng produk na disimpen, sareng piring panutup sareng segel dina dua tungtung na dibenerkeun ku sekrup (atanapi ti handapeun strip panyegelan ku sekrup ). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjang : 330mm-1500mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Fixin ...
  • Consealed drop down seal GF-B07

    Disegel teundeun segel GF-B07

    GF-B07 Segel teundeun handap, mékanisme kakait opat bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, 35mm * 14mm ngalangkungan slot diperyogikeun pikeun diolah di handapeun panto, sareng produk na disimpen di dinya, sareng pelat penutup sareng segel dina dua tungtung na dibenerkeun ku sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjang : 330mm-1500mm • Gap panyegelan: 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Ngalereskeun : Kalayan stainless steel bracket ...
  • Consealed drop down seal GF-B05

    Disegel turun turun segel GF-B05

    GF-B05 Segel teundeun handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika masang, kedah aya slot 20mm * 12mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun piring panutup sareng panyégél dina dua tungtung na ku obor (atanapi beberkeun ka luhur ti handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjang : 260mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Fixing : With pre -...
  • Consealed drop down seal GF-B04

    Disegel teundeun segel GF-B04

    GF-B04 Dirancang pikeun panto beurat, kandel panto kedah langkung ageung tibatan 45mm, anu seueur dianggo pikeun panto anu peryogi insulasi sora tinggi dina perusahaan industri sareng pertambangan. Salila dipasang, slot 44mm * 26mm liwat diperyogikeun pikeun diolah di handapeun panto, produk na ditempatkeun di dinya, dilereskeun tina jangjang produk, sareng tutup tungtung hiasan dipasang nganggo sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjang : 4 ...
  • Consealed drop down seal GF-B03

    Disegel teundeun segel GF-B03

    GF-B03 Segel teundeun handap, struktur spring tipe M, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, 34mm * 14mm liwat slot diperyogikeun di handapeun panto. Tempatkeun produk di jerona, bebereskeun ti jangjang produk, sareng pasang tutup tungtung hiasan ku sekrup. Ngagunakeun produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjangna: 330mm-2200mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Ngalereskeun : Kalayan stainless steel bracket.With sekrup ...
  • Consealed drop down seal GF-B02

    Disegel teundeun segel GF-B02

    GF-B02 Segel teundeun handap, struktur spring tipe M, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika masang, slot 34mm * 14mm liwat kedah disayogikeun dina handapeun panto. Produkna kedah ditempatkeun di dinya. Pelat panutup sareng panyiri dina dua tungtung na kedah dilereskeun ku sekrup. Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto umum. • Panjang : 330mm-2200mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak • Ngalereskeun : Kalayan stainless steel bracket • Plu ...