banner1
banner2

Produk Panganyarna

Kauntungan produk

  • Advantage of fire products

    Kauntungannana produk seuneu

    1. Kahontal sertifikasi "CERTIFIRE" ti Warrington UK. Kéngingkeun laporan uji BS EN1634-1 (1h / 2h kanggo panto kai sareng panto waja)
    2. Produk seuneu "Gallford" ngagaduhan strip Seuneu, segel kotak kaku seuneu / kalayan tumpukan sareng flipper karét, gril seuneu, segel turun seuneu dipeunteun, U-chennel pikeun kaca seuneu, seuneu anu ditingali ku seuneu, lambaran seuneu, kit konci, hing pad jsb.
    3. Nyetak Logo sareng nomer angkatan kanggo nasabah
  • Advantage of fire box seal

    Kauntungannana segel kotak seuneu

    1. Segel kotak Seuneu "Gallford" ngagaduhan spésifikasi lega, kotak, kotak nganggo tihang, atanapi kotak nganggo flipper karét.
    2. Sadaya segel kotak di luhur Co-extruded atanapi triple extruded mastikeun yén bahan inti henteu pernah ragrag.
  •  Advantage of drop down seal

    Kauntungannana drop down segel

    1. Laporan uji seuneu BS EN1634-1 salami 1 jam / 2 jam, 100000 kali laporan uji coba, patén No.ZL2008 2 0151195.X
    2. Turunkeun segel kajaba panto kai engsel, ogé dirancang khusus pikeun panto aluminium, panto waja, panto ngageser sareng panto kaca.
    3. Pamasangan bénten sareng permukaan anu dipasang, disumputkeun sareng semi disumputkeun. Panjang tina 200mm-2200mm numutkeun sarat.

Aplikasi

  • Beijing Telecom Building

    Gedong Telecom Beijing

  • Shanghai Jinmao Tower

    Menara Shanghai Jinmao

  • Beijing Airport

    Bandara Beijing

  • Hong Kong Airport

    Bandara Hong Kong

  • University of Hong Kong

    Universitas Hong Kong

bérita paling énggal