Dipeunteun seuneu turun segel GF-B09

Dipeunteun seuneu turun segel GF-B09


Detil Produk

Tanda Produk

Diuji ku standar Éropa BS EN-1634 salami 1/2 jam

GF-B09 Segel teundeun handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh.

B09

• panjangna :380mm-1800mm

• sela segel :3mm-15mm

• Rengse :Pérak anodized

• Ngalereskeun:Kalayan bracket stainless steel. Kalayan sekrup anu tos dipasang handapeun segel, sareng sekrup standar dilengkepan piring gantung

• Plunger opsional :Tombol tambaga, tombol nilon, tombol universal

• Segel :Segel karét silikon, warna abu-abu atanapi hideung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami