Teundeun handap segel pikeun panto ngageser

Teundeun handap segel pikeun panto ngageser


Detil Produk

Tanda Produk

GF-B11 segel serelek handap anu dikaluarkeun khusus dirancang pikeun panto ngageser. Nalika panto ngageser nutup, strip panyegelan otomatis turun pikeun ngégél jurang di handapeun panto. Kaayaan anu ditutup dikonci ku magnet anu kuat. Nalika gaya panto ngageser diterapkeun sacara manual, strip panyegelan otomatis naék. Teu aya gesekan antara karét sareng taneuh.

B11

• panjangna :300mm ~ 1500mm ,

• sela segel :3mm ~ 15mm

• Rengse :Pérak anodized

• Ngalereskeun:Slot 18mm * 35mm ngalangkungan slot di handapeun panto ngageser, lebetkeun produkna, tarik strip panyegelan, sareng pasang sélér ka luhur tina liang elips batang angkat alloy aluminium nganggo sekrup

• Plunger :Plunger nilon

• Segel :Co-extruded PVC

安装示意

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami