Teundeun handap segel pikeun panto gelas

  • Drop down seal for glassing door GF-B15

    Teundeun handap segel pikeun kaca panto GF-B15

    GF-B15 Segel serelek handap anu dipasang di luar cocog pikeun proyék-proyék pasca perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; rupana geulis. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Ngalereskeun : Ngaleungitkeun penutup hiasan alloy aluminium, pasang ku sekrup, teras tutupkeun ...