Dipeunteun seuneu turun segel

  • Fire Rated Drop Down Seal GF-B09

    Dipeunteun Seuneu Turun Seal GF-B09

    Diuji ku standar Éropa BS / EN-1634 salami 2 jam Consealed drop down segel, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika dipasang, aya slot 34mm * 14mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun tutup sareng panyegel dina dua tungtung na nganggo sekrup (atanapi anggo sekrup pikeun ngalereskeun tina handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh. • Panjangna: 380mm-1800mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR