Teundeun handap segel pikeun panto ngageser

  • Drop down seal for sliding door

    Teundeun handap segel pikeun panto ngageser

    GF-B11 segel serelek handap anu dikaluarkeun khusus dirancang pikeun panto ngageser. Nalika panto ngageser nutup, strip panyegelan otomatis turun pikeun ngégél jurang di handapeun panto. Kaayaan anu ditutup dikonci ku magnet anu kuat. Nalika gaya panto ngageser diterapkeun sacara manual, strip panyegelan otomatis naék. Teu aya gesekan antara karét sareng taneuh. • Panjang : 300mm ~ 1500mm , • Sealing gap : 3mm ~ 15mm • Rengse : Anodized silver • Fixing : Slot 18mm * 35mm thr ...