Permukaan dipasang segel turun

  • Surface mounted drop down seal GF-B12

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B12

    GF-B12 Segel serelek handap anu dipasang di luar cocog pikeun proyék post-perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; rupana geulis. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Bérés : Anodized pérak • Ngalereskeun : Ngaleungitkeun penutup hiasan alloy aluminium, pasang ku sekrup, teras tutupkeun ... Plun ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B01

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B01

    GF-B01 Segel serelek handap dipasang dina permukaan cocog pikeun proyék-proyék pasca perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; posisi pamasangan bagian padet produk ditutupan ku strip hiasan, anu rata sareng éndah. • Panjangna: 380mm-1500mm • Sealing gap : 3mm-15mm • Rengse : Anodized pérak / perunggu / gol ...
  • Surface mounted drop down seal GF-H1001

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-H1001

    GF-H1001 Mangrupikeun panyéép hémat énergi anu tiasa diatur sacara otomatis. Produkna diwangun ku alat pangaturan anu elastis sareng sikat. Sikatna tiasa disaluyukeun sacara otomatis numutkeun jangkungna taneuh pikeun adaptasi sareng taneuh pikeun ngahontal pangaruh panyegelan anu pangsaéna sareng ngaleutikan anggoan sikat éta. • Panjangna: 440mm-1500mm • Gap panyegelan : 1mm-5mm • Rengse : Lapisan bodas • Ngalereskeun : Screw sareng perekat napel diri • Seal : Sikat, hideung
  • Surface mounted drop down seal GF-B092-1

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B092-1

    GF-B092-1 Dina raraga ngahémat karya grooving di handapeun panto, segel gulung aplikasi ngalegaan B092-1 didesain khusus. Ukur pondokkeun jangkungna panto ku 34 ~ 35mm nalika ngararancang, sareng ngalereskeun strip handapeun panto otomatis langsung tina dua jangjangna nganggo sekrup. Fungsina sami sareng GF-B092, jalur panyegelan naék sacara otomatis, sareng tali karét henteu aya gesekan sareng taneuh. • Panjang : 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B03-1

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B03-1

    GF-B03-1 Dina raraga ngahemat karya grooving di handapeun panto, segel drop-down aplikasi ngalegaan B03 didesain khusus. Ukur pondokkeun jangkungna panto ku 34 ~ 35mm nalika ngararancang, sareng ngalereskeun strip handapeun panto otomatis langsung tina dua jangjangna nganggo sekrup. Fungsina sami sareng B03, jalur panyegelan naék otomatis, sareng tali karét henteu aya gesekan sareng taneuh. • Panjang : 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm , 810mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B042

    Permukaan dipasang lungsur turun segel GF-B042

    GF-B042 Dirancang pikeun panto tugas beurat, éta tiasa semi-embedded atanapi éksternal dipasang. Tombol pangaturan tiasa ditempatkeun di katuhu atanapi kénca. Éta tiasa diadaptasi pikeun muka panto katuhu atanapi kénca. Hal ieu seuseueurna dianggo pikeun panto anu meryogikeun insulasi sora tinggi dina perusahaan industri sareng pertambangan. Pikeun instalasi semi-embedded, cadangan jangkungna 44mm di handapeun panto, tempatkeun produkna dina tempatna, sareng pasang dina jangjangna nganggo sekrup. • Panjangna: 450mm-2300mm • Gap panyegelan : 3mm-15mm。 • Fini ...