Kit konci seuneu & Hinge pad

Kit konci seuneu & Hinge pad


Detil Produk

Tanda Produk

•  Dijieun ku bahan intumecent, Tingkat ékspansi kalayan 5 kali, 15 kali sareng dugi ka 25 kali.

•  Kandel kalayan 1mm, 1.5mm sareng 2mm.

•  Paeh motong bantalan pikeun konci kit sareng engsel, panto nutup sareng sajabana.

•  Nganggo atanapi henteu nganggo pita perekat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami