Disegel turun turun segel GF-B05

Disegel turun turun segel GF-B05


Detil Produk

Tanda Produk

GF-B05 Segel teundeun handap, mékanisme hubungan opat-bar, cocog pikeun panto anu aya slot dina daun panto. Nalika masang, kedah aya slot 20mm * 12mm ngalangkungan handapeun panto. Tempatkeun produkna di jerona, sareng beberkeun piring panutup sareng panyégél dina dua tungtung na ku obor (atanapi beberkeun ka luhur ti handapeun strip panyegelan). Pamakéan produk ieu henteu mangaruhan gaya panto sakabéh.

B05

• panjangna :260mm-1500mm

• sela segel :3mm-15mm

• Rengse :Pérak anodized

• Ngalereskeun:Kalayan sekrup anu tos dipasang handapeun segel, endcap opsional. Kalayan braket stainless steel

• Plunger opsional :Plunger tambaga, plunger nilon sareng plunger universal

• Segel :Se-extruded segel PVC, warna hideung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami