Teundeun handap segel pikeun kaca panto GF-B15

Teundeun handap segel pikeun kaca panto GF-B15


Detil Produk

Tanda Produk

GF-B15 Segel serelek handap anu dipasang di luar cocog pikeun proyék-proyék pasca perbaikan. Upami panto parantos dipasang dina tempatna, éta kedah nambihan insulasi sora, insulasi suhu, pencegahan lebu sareng fungsi sanésna. Éta saderhana sareng merenah pikeun dipasang dina permukaan handapeun panto; rupana geulis.

1

• panjangna :380mm-1500mm

• sela segel :3mm-15mm

• Rengse :Pérak anodized

• Ngalereskeun:Cabut panutup hiasan alloy aluminium, pasang ku sekrup, teras tutupkeun

• Plunger opsional :Plunger tambaga, plunger nilon, plunger universal, pelat penutup tungtung konfigurasi standar

• Segel :Se-extruded segel PVC, hideung

安装示意

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami