Segel seuneu & akustik

Segel seuneu & akustik


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Bahan intumecent ditutupan ku kotak kaku anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda

 Kalayan flipper karét, pikeun tujuan insulasi sora. Sareng ogé ngahalangan haseup sareng gas panas ngalangkungan sela-sela tahap awal seuneu.

 Produk ékstrusi tripel kalayan flipper teu aya éraan.

 Rupa-rupa flipper pikeun pilihan anjeun.

 

Ukuran Profil

(mm)

Nomer Bagian
24 24-1 24-2 24-3 24-4
 10x4 YZ1024 YZ1024-2 YZ1024-3 YZ1024-4
 15x4 YZ1524 YZ1524-1 YZ1524-2 YZ1524-3 YZ1524-4
 20x4 YZ2024 YZ2024-1 YZ2024-2 YZ2024-3 YZ2024-4
 20x6 YZ2026 YZ2026-1 YZ2026-2 YZ2026-3 YZ2026-4
 25x4 YZ2524 YZ2524-1 YZ2524-2 YZ2524-3 YZ2524-4
 25x6 YZ2526 YZ2526-1 YZ2526-2 YZ2526-3 YZ2526-4
 30x4 YZ3024 YZ3024-1 YZ3024-2 YZ3024-3 YZ3024-4
 38x4 YZ3824 YZ3824-1 YZ3824-2 YZ3824-3 YZ3824-4
颜色

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali