Segel seuneu kaku

Segel seuneu kaku


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

• Bahan intumecent ditutupan ku kotak kaku anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda

• Instalasi gampang nganggo pita perekat anu hadé

• Co-extrusion, bahan inti moal turun turun.

Nomer Bagian Ukuran Profil9mm)
YZ1004 10x4
YZ1503 15x3
YZ1504 15x4
YZ2003 20x3
YZ2004 20x4
YZ2006 20x6
YZ2009 20x9
YZ2504 25x4
YZ2506 25x6
YZ3004 30x4
YZ3006 30x6
YZ3804 38x4
颜色

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami