Sistem segel kacaeunan seuneu

Sistem segel kacaeunan seuneu

60 menit seuneu sistem segel glazing;

30 menit sistem segel kacaeun seuneu;


Detil Produk

Tanda Produk

60 menit sistem segel glazing seuneu

Sistem tilu bagian, diwangun ku 2 segel kaca + 1 aperture liner.

 Cocog pikeun kaca kandel anu béda.

 Sirip integral nyaluyukeun kasabaran anu saé sareng masihan komprési anu cekap pikeun gelas.

6

30 menit sistem segel glazing seuneu

30 menit segel galaksi seuneu dirancang pikeun sistem glazing 30 ', éta mangrupikeun jalur strip saluran U.

 Cocog pikeun panto herang, patitions sareng screem.

 Utamana dipaké pikeun gelas kabel 6mm.

 Instalasi gampang nganggo bungkus sakitar kaca.

30分钟防火1(英文)
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami