Hawu seuneu

Hawu seuneu


Detil Produk

Tanda Produk

• gril seuneu dirancang pikeun panto seuneu, éta tiasa minuhan paménta ventilasi dina kahirupan sadidinten sareng nyayogikeun sareng perlindungan seuneu anu hadé ngalangkungan ékspansi gancang ku nyalira dina seuneu, sahingga nyegah ngalirkeun seuneu sareng gas panas.

• Cocog sareng seuneu nolak lomari & témbok kompartemen dugi ka tahan seuneu 60 menit.

• Ukuran grille seuneu: Unit minimum nyaéta 150mm * 150mm, Horisontal sareng nangtung tindih,

kandel 40mm. standar set nyaéta 1 grille + 2 plate raray

111
1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami