Segel seuneu fléksibel

Segel seuneu fléksibel


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Bahan asupan ditutupan ku kulit PVC fléksibel anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina sababaraha warna

 Motong tina lambar seuneu 650mm, tiasa bénten-bénten lebar segel, 1mm, 1.5mm sareng ketebalan 2mm sayogi

 Se-extrusion seal ogé sayogi

Nomer Bagian  Ukuran Profil (mm)  Paking (karton)
RM0706 7x6 100m / coil
RM0802 8x2 100m / coil 
RM1002 10x2 100m / coil 
RM1004 10x4 100m / coil 
Rp1302 13x2 100m / coil
Rp1502 15x2 100m / coil 
Rp1802 18x2 100m / coil 
RM2002 20x2 100m / coil 
RM2502 25x2 100m / coil 
RM3002 30x2 100m / coil 
RM4002 40x2 100m / coil 
RM5002 50x2 100m / coil 
RM6002 60x2 100m / coil 

Kandelna strip seuneu dipotong gaduh 1 mm, 1.5mm, 2mm.

Kandelna strip seuneu anu diekstrusi khusus aya.

Lebar tina potongan seuneu dipotong khususna sayogi.

(Max. Lebar nyaéta 640mm)

颜色2

Luhureun tilu warna pikeun strip seuneu hungkul. Warna strip seuneu anu diekstrusi tiasa dikustomisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami