Seuneu seuneu & segel haseup

Seuneu seuneu & segel haseup


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Bahan intumecent ditutupan ku kotak kaku anu ningkatkeun penampilan sareng sayogi dina warna anu béda

 Ku tumpukan anu tetep di tengahna, tiasa ngahalangan haseup sareng gas panas ngalangkungan sela-sela tahap awal seuneu. Tihang lebetkeun ku mesin otomatis.

 Instalasi gampang nganggo pita perekat anu hadé

 Co-extrusion, bahan inti moal turun turun.

Nomer Bagian Ukuran Profil (mm)
YZ1014 10x4
YZ1514 15x4
YZ2014 20x4
YZ2514 25x4
YZ2516 25x6
YZ3014 30x4
颜色

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami