"GALLFORD" Kulawarga drop down urang gaduh anggota!

• Gallford parantos janten pabrikan salami 20 taun, urang gaduh jurusan téhnik nyalira pikeun ngararancang produk, ngembangkeun perkakas. Sareng ngadamel diri urang.
• Drop down segel parantos patén sareng laporan uji coba.
• Kecuali dianggo pikeun panto engsel kai, segel turun kami ogé dirancang pikeun panto logam, langkung di luhur pikeun panto kaca sareng panto ngageser.
• tugas ringan shch salaku 20 * 8MM , tugas beurat sakumaha 46 * 44MM , tiasa minuhan ukuran panto anu béda sareng sarat akustik anu béda.
• Instalasi duanana ku consealed sareng permukaan dipasang. Henteu ngan ukur nyugemakeun pikeun kabutuhan industri ogé pikeun pas dokorisasi sareng pasar DIY.
• Ngepaskeun pikeun panjang anu anjeun peryogikeun, pikeun modél anu anjeun peryogikeun.

Kami ngantosan di dieu pikeun ngabantosan anjeun.

news_2_1

Turunkeun segel pikeun panto kaca

news_2_2

Teundeun handap segel pikeun slinding panto


Waktos Post: Feb-20-2021