Gabung tangan pikeun merangan wabah éta. 2021, urang Aya di jalan

2020 , Sataun teuing kasedihan, Sinteu teuing haté keuna, Taun teuing émut.

Di Cina, sok aya laporan wabah di ditu di dieu, ; ti Cina, laporan wabah langkung seriou sahingga bisnis ékspor beuki sesah.
Nanging, "Gallford" Union people sasarengan sareng mayar kerja keras, dina kaayaan sapertos kitu urang masih kénéh hasil, nyipta catetan penjualan énggal!
news_3_1


Waktos Post: Feb-19-2021